hits

Trine's Wardrobe

Følg bloggen min på facebook HER.


 Ikke reklame

Trine Kjærs skincare-kolleksjon finner du hos YME på Paleet, Oslo

Beklager for fraværet i det siste - men hundekurs, praksis og livet ellers har tatt opp tiden min, men for et kult liv jeg har om dagen! I dag var jeg på pressefrokost i forbindelse med den danske toppbloggeren Trine Kjær sin norges lansering av skincare-kolleksjon hennes, og gjort intervju med henne ♥ Så jeg har fått en uper oppladning til VIXEN Blog Awards i kveld, hva er det jeg ikke skal få være med på? Er helt utrolig at jeg lever livet jeg ønsker å leve nå, håper det varer for evig! 

Så nå blir det å sitte på kontoret, forberede saker og ta livet med ro før jeg skal ordne meg til kveldens begivenheter! Er så nervøs, men gleder meg så mye - så kommer Erik og Ida for å holde meg med selskap og støtte meg senere på kvelden, er nok et par til som gleder seg ♥

Hvordan er din fredag?

2 kommentarer

lisarorvik

15.01.2016 kl.11:47

Så hedøig du er, ønsker deg en god fredag :)

Kristine Larsen

15.01.2016 kl.11:48

lisarorvik: Takk! :D I lige sååå!

Skriv en ny kommentar

Kristine Larsen

Kristine Larsen

22, Oslo

Jeg heter Kristine Larsen, er 22 år og bor i Oslo med mine to Franske bulldoger Damon og Kikki. Utdannet som journalist ved Høyskolen Kristiania, bachelorgrad. Blogger om meninger, hverdagen, hundene, ting som opptar meg, foto, inspirasjon og om fremtiden. Veldig opptatt av dyrevern.

Kategorier

Arkiv