hits

Mandag

Følg bloggen min på facebook HER.


 

Kreativ tittel, i know! Men ville bare gi en liten lyd fra meg litt sent denne mandagskvelden. Denne dagen har gått veldig fort, jeg stod opp i god tid før jeg i dag hadde en del ting på tapetet, var jo først i banken før jeg var på produktopplæring på jobben, så dro jeg for å gjøre noen ærender (kjøpe persienner, gipsplate-skrueting og stod litt i kø - Oslo på sitt beste ♥ Togstreiken gjør jo det ikke akkurat noe bedre.

Så har endelig gullgutten min kommet i hus, og da begynner det virkelig å føles som hjemme her! Vi har rett og slett kost oss i kveld med å slappe av på sofaen, gått et par småturer så han fikk bli kjent med nabolaget også har jeg endelig fått tatt fatt på kjøkkenet - huff sååå mye å vaske da smarte meg pakket inn 70% av alt i avispapir... Hurra. Nå begynner det heldigvis å se litt hyggeligere ut her! 
 

Hvordan har din mandag vært?

4 kommentarer

dvergpinschere i mitt hjerte

18.10.2016 kl.09:12

Ha en god ny uke! nydelige hund!!

Kristine Larsen

18.10.2016 kl.10:16

dvergpinschere i mitt hjerte: tusen takk!!!??

Marte Johannessen

18.10.2016 kl.13:33

så fint bilde :)

Kristine Larsen

18.10.2016 kl.13:49

marte Johannessen: Tusen takk! :)

Skriv en ny kommentar

Kristine Larsen

Kristine Larsen

22, Oslo

Jeg heter Kristine Larsen, er 22 år og bor i Oslo med mine to Franske bulldoger Damon og Kikki. Utdannet som journalist ved Høyskolen Kristiania, bachelorgrad. Blogger om meninger, hverdagen, hundene, ting som opptar meg, foto, inspirasjon og om fremtiden. Veldig opptatt av dyrevern.

Kategorier

Arkiv