hits

Hello November

Følg bloggen min på facebook HER.


Arkiv foto: Kristine Larsen

Endelig er det november, og det er snart innafor å sette i gang med pleien av julestemningen! Nå som Halloween-pynten har blitt byttet ut med julepynt og julegodter stort sett over alt, så må jeg virkelig si jeg gleder meg. Det er så deilig oppladning mot desember, som uten tvil er årets høydepunkt ♥ Kan virkelig ikke vente!


Elsker virkelig Ingrid Olava, virkeling en artist som burde kommet bedre frem! Hun skal faktisk holde julekonsert i år, og har en av mine favoritt julesanger "Å Kom Nå Med Frihet"(den ligger kun ute på Spotify).

·

I dag startet dagen på formiddagen ettersom jeg har jobbet natt - og skal det i natt også så måtte få utnyttet dagen godt med hundene ettersom Damon reiser til pappaen sin noen uker siden Kikki snart får løpetid! Passet veeeldig bra at været viste seg fra sin beste side i dag også! 

Flere som gleder seg til vintertid?

2 kommentarer

julietalivstil

02.11.2017 kl.17:06

fine bilder:)

Kristine Larsen

02.11.2017 kl.18:16

julietalivstil: tusen takk!:)

Skriv en ny kommentar

Kristine Larsen

Kristine Larsen

22, Oslo

Jeg heter Kristine Larsen, er 22 år og bor i Oslo med mine to Franske bulldoger Damon og Kikki. Utdannet som journalist ved Høyskolen Kristiania, bachelorgrad. Blogger om meninger, hverdagen, hundene, ting som opptar meg, foto, inspirasjon og om fremtiden. Veldig opptatt av dyrevern.

Kategorier

Arkiv